Support Me!

Saturday, June 11, 2011

Chocolate and Cheese Factory at Adelaide~





I love chocolate and cheese very much...
Bila Zira bawa qila dekat kilang chocolate memang rasa nak bawa balik semuanya..
but I am travelling now..Nanti sape la nak bawa beg yang berat,kalau bukan diri sendiri..
Memang enjoy sangat bila tengok chocolate yang banyak dan dapat rasa cheese yang fresh..
Harap2 lepas ni ada peluang lagi ke sini...
Qila dah jatuh hati dengan Adelaide sangat2...
Kalau la ada peluang untuk menetap di sana... Kan best...
Love that moment so much~

7 comments:

pauline said...

nice.. where is this Adelaide located?

aqilah said...

Australia pauline~

NURUL AINI NORAZMAN said...

alamak,.fresh cheese ea?? mesti lagi sedap ka,. tringin nak rasa,.=(((

aqilah said...

mmg sedap..mcm fresh milk~

ken said...

i love chocolate and cheese too! :)

aqilah said...

love so much~

Thristhan said...

Chocolate and Cheese, the perfect combination :)