Support Me!

Friday, December 31, 2010

Target 2011~

Sebelum list target 2011~ Jom kita check list 2010 samada berjaya atau tidak~

1. Simpan duit~ Berjaya..Disebabkan ajakan kak fiza~ selaku budget consultant..Kalau x smpai skrg qila
    enjoy dgn duit~

2. Face~ under control..Alhamdulillah sekarang qila x malas macam dulu.. Semenjak kena m'bebel dgn auntie suma~ Qila jaga baik..perfect~ 100%

3. Jodoh~ Qila x b'jaya untuk meyakinkan my mum n my dad lagi~
Susah ckit~Qila pn kurang yakin dgn dia~
So~I need to find another one yg betul2 meyakinkan~

So...list 2010 Qila ..banyak yg telah berjaya~

Kita ke target 2011

*
**
***
1. Kurangkan k'garangan anda dengan orang yang menyayangi anda~
Need to change the way you speak with them~lembutkan sedikit bahasa tu~

2. Buka pintu hati kepada yang lebih berhak~ Try untuk terima orang lain yang betul2
sayangkan anda~ Jangan kejar orang yang x sayangkan anda~
Katakan "NO"

3. No turning back with your ex~ or someone yang x b'potensi untuk anda~
Make your own way~Strict with your own life

*
**
***
Target 2011 more to my own life~more to relationship...
Stop dengan cara lama anda~ yang hanya menantikan orang yang tidak
mengambil serius terhadap relationship~
Go qila~ You can! Approve it!

18 comments:

lavender harum wangi said...

Hepi New Year~!!!! :D

http://lavenderharumwangi.blogspot.com/2010/12/salam.html

peah @ peps said...

wow! huhuuu..terharu k.fiza....sesape nak dengar citer pasal duit...call I yer...:P

anyway good luck Aqilah...

New Entry: Cik Peah's fashion runaway for 2011 ??

aqilah said...

yes~new year~ semangat baru~

absolutely emy said...

hehehe.. pandai bodek kak fiza yer qila...

aqilah said...

hehehe~betul pe~

mamawana said...

Assalamualaikum

Moga bahagia di tahun baru...

Jom vote Mama jom..

Now,FYI, Mamawana Top 50 dear...... list ke 041 Vote for me please... tq. Syukran. Yang vote mama doa mamawana semoga kalian sihat dan murah rezeki yang melimpah ruah. Aminnnnn.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-poll-undian.html


Days left to vote: 6

wida said...

salam perkenalan
tq singgah blog sy..
saya nak follow blog ni..nice blog :)

aqilah said...

thank you~

Aizuddin Hanis said...

insyaallah..boleh punyer...cayok2x...

yad'z said...

gud luck with your target... happy new year... hehe

iera@Syahira said...

semoga mencapai target 2011 anda..hehehe

alexa yussida said...

gud luck:D

hehe salam kenal:)

aqilah said...

alright~thankz~

hyt said...

qilaa.. tau azam thn baru.. nak kawen kan.. hehehehhee..

aqilah said...

mestilah~sape x nk kawen~tnggu masa yg sesuai je~

Wahida Nasution Thakhrim said...

paling suka target no.3.. terbaik la.. (^^)

Joker Fikar said...

smga apa yg di impikan tercapai, harus selalu berdoa dan berusaha. jika apa yang telah direncanak pada tahun ini tdak tercapai mungkin ALLAH pnya rncana lain buat tiap manusia. Manusia cuma bsa merencanakan tapi ALLAH yang menentukan,,

aqilah said...

thankz~