Support Me!

Saturday, August 20, 2011

Melbourne Balloon Flight~




Nak tau tak seawal 6a.m di Melbourne dah macam 8a.m di Malaysia...
Ada satu yang menarik perhatian qila sewaktu perjalanan ke Great Ocean Road..
Hot air balloon di awal 6a.m..

Info yang qila dapat dari Mr Sam mengatakan memang hari2 ada hot air balloon tu...
Rupa-rupanya orang dekat Melbourne b'sarapan pagi di dalam hot air balloon tu...
Bestnye...Dating dekat atas hot air balloon...

Tapi m'ngikut perancangan, hot air balloon tiada dalam senarai p'jalanan qila..
Oleh yang demikian..qila b'peluang untuk mengambil gambar hot air balloon je dari jauh..
Thank you Mr Sam sebab sudi m'perlahankan kenderaan anda...

Insyaallah kalau b'kesempatan lagi..qila akan datang naik hot air balloon itu...
Jika d'berikan rezeki untuk ke sana lagi la...

Sedikit info yang qila dapat

Melbourne Flight $350- Per Person
Melbourne Flight with Champagne breakfast $375- Per Person
Child Rate $270- Per Person
Child Rate with Breakfast $285- Per Person
(Child Age 6-12 yrs only)
 source: click here~

*Note: I love travelling so much.. 

1 comment:

chiLleD...!! said...

seronoknya dpt jln2..