Support Me!

Saturday, October 15, 2011

I need ayam brand~




Apa kena mengena gambar di atas dengan ayam brand kan...
Bukan apa...untuk hilangkan perkara2 negatif bermain-main di dalam fikiran...
Kita kena amalkan menikmati gambar2 yang cantik dan bayangkan kita berada di sana..
Macam berangan juga la...

Tapi qila rasa dengan melihat gambar-gambar ni tak cukup la..
Bak kata Leen @ Mak tiri ke @ Nenek tiri CMMI ek?
Apa-apa la..Dia la yang suruh minum ayam brand ni...
Untuk kuatkan minda dan supaya cepat sikit untuk b'fikir dalam buat karangan dalam CMMI tu..
Dalam masa sama boleh buat testing MARA dengan bahagianya...

Lagi satu nak tambah..Boleh acting sebagai Project Manager Attandance dengan baik juga~
Boleh acting juga masa buat testing dengan user2 MARA nanti..
Oh 11 orang dalam lab...
Memang t'baik la...
Harap2 lepas ni boleh jadi actress yang t'kenal pada abad ini...

All the best qila!!!

*Note: Kalau kawen jaga anak dekat rumah pun tak semudah jadi actress kan...Nak b'fikir jap..
Selamat malam~

1 comment:

Wyna Nubies said...

As Salam,

good luck..
chaiyokk-chaiyokkk!!!