Support Me!

Thursday, April 26, 2012

Ikut kata hati





Seriously qila pun tak tau apa yang berlaku sekarang... Macam pelik pun ya..
Siapa yang sedang bermain-main sebenarnya...???pun qila tak pasti....
Oh qila confius sebenarnya...Really confius..
Kalau qila cakap jujur karang..Jadi lain pula...
Kalau qila diam...hati yang sakit...

Perlukah qila berterus terang je...Orang cakap direct to the point je..
Cakap senang la..Cuba buat tengok...
Orang tua qila semua dah bising-bising...
Tapi nak buat macam mana..
Bukan qila yang menentukan semuanya...
Qila hanya boleh memilih...tapi Tuhan yang menentukan..

Ingat senang ke..Nak suka seseorang tu..
Lepas tu dalam masa sama nak menjaganya dengan baik...
Macam-macam kot kena redah...
Gerun dengan komitmen yang diberi..

So..apa yang boleh qila katakan di sini...
Qila memang sedang berusaha ke arah kebaikan itu...
Apa-apa pun kita hanya berserah...
Sekuat mana pun kita cuba...
Kalau Tuhan cakap tidak, Jawapannya tetap tidak...
Apa yang boleh qila lakukan sekarang adalah doa dan tawakkal...
Insyaallah...

*Note: Cantiknya bilik qila sekarang..Inilah color favourite yang qila nak..
I love u mom...Malam ni boleh tido dengan hati yang happy...





5 comments:

peah @ peps said...

..den pun confuse membacanyerrr...

Giuliana and Bill Are Expecting a Baby

AiNa said...

xpe Qila, bila susah, Allah sedang duga kita. Maknanya Dia ingat kita...

aqilah said...

hehehe...Aina: Insyaallah..
kak fiza: entahla...qila lagi x faham

Ardina said...

sapakah dihatimu... jeng3x

obat tradisional jantung said...

semua akan indah pada waktunya :)