Support Me!

Wednesday, July 2, 2014

Jalan-jalan cari makan~ Banana Cheese Pancake






Rindu pula nak makan pancake banana cheese...
Mana tidaknya..setiap kali nak balik hotel qila beli pancake banana cheese ni..
So 5 hari qila pegi sana..5 kali la qila beli...
Bila la nak dapat pancake camni lagi kan...
Kalau qila mengidam ke apa..kan susah...

Kalau boleh buat sendiri kan best..
Isi luar macam roti canai je..
Dalam tu ada potongan pisang kecil-kecil dengan cheese pun dipotong halus..
Bila makan..Memang best giler combination banana+ cheese
Selain banana+ cheese, ada banana+ chocolate, banana+ strawbery..
Macam- macam la..

Nanti kalau sape-sape pegi Ao Nang jangan lupa cari pancake tau..
Wajib cuba..Lepas tu makan dekat tepi-tepi pantai..
Sangat best..

*Note:Nak pegi lagi boleh??

6 comments:

Cik Nadyya said...

wahhh. sdapnyaaa.. terliur plak.. >.<

Cik Sweet Pea said...

pancake banana....adoi....sedapnya nengok

fatin aziz said...

arrgghhh sedap..saya pernah mkn kat phuket. tpi yang chocolate punya. sedap sangat. sekali tgok mcm roti canai telur kat sini..hehe

aqilah said...

sedap sangat..kalau teringin nak makan selalu p mamak order roti banana cheese..lebih kurang la jg..tp x sama..huhuhu

IFA Athirah said...

oiiy. mane dpt niii? x pernah rse lgi ni

aqilah said...

krabi mari~