Support Me!

Wednesday, February 16, 2011

Ikea At Damansara~

Lama juga qila terlantar dari berblogging..Tak pernah pula qila demam selama ni..Memang langsung tak boleh nak buat apa selain tido~Hari ni baru rasa segar kembali...Harap-harap lepas ni virus demam tak datang lagi..cukuplah qila dah rasa beberapa hari tu..tak nak dah... memang power suma hilang~
So hari ni qila nak update korang suma dengan makanan~







So kalau rasa nak makan suma ni..Datang la Ikea dekat damansara~ Macam-macam ada..
Yang paling best ayam tu..Memang sedap sangat..lain daripada yang lain.. Meatball dekat Ikea jangan cakap la..My favourite tu...kalau tak dapat makan meatball..tak sah datang Ikea ok..
For dessert qila ambil 'cheese cake' memang best sangat-sangat~
Kata nak gemuk kan..so makan kenyang-kenyang~
Hooooyyyaaaayyyy~
I love to eat~

1 comment:

ken said...

i love ikea meatball :D