Support Me!

Tuesday, February 8, 2011

Jom pilih kasut pengantin~

Jangan terkejut ok..bukan qila tapi kawan baik qila~ Qila still available..
Bukan senang tau nak cari yang betul-betul match.Maklumlah nama pun wedding kan..so kena la cari yang betul-betul 'superb'..

 ni la bakal pengantinnya~

ni pula bakal pengapitnya~

kasut pertama~(simple la)

kasut kedua~ (cantik tapi x cute)

 kasut ketiga ~(manik dekat belakang je)

 confuse la yang mana satu~(dua-dua cantik)


Lastly~ (manik cukup..n cute simple)..

So sekarang tunggu masa je..12 Mac 2011..tak lama dah..lebih kurang sebulan lebih je..
Lagi sorang kawan baik qila akan menamatkan zaman bujangnya..
Next~


6 comments:

KenderaPuspa said...

urmmm nampaknye kite akan kawen ari yang same.... =) saye pn tengah confius cari kasut....

aqilah said...

mmg sush kn~

Mohamadazhan hjDesa said...

tingginya kasut.huu

Hp Cartridge Refill said...

Blognya Keren, Gmna Gan Caranya Bisa Bikin Blog Sekeren ini, Aku mau donk diajarin, Tampilan Blog Ku Jelek Nih Reviewin donk gan http://hpcartridgerefills.com Tolong ya Agan Master...

Salam Kenal,

Novie

absolutely emy said...

cantikla kasut yang qila last tu..

.: iEyLa :. said...

kasut last tu memang klu jmpe beli tu...
cantikkk!!