Support Me!

Monday, November 29, 2010

Cita-cita saya @ angan-angan~

Waktu keci2 dulu~

1. Masa keci2 dulu tgok mak dok jahit baju~ terasa nk jadi fashion designer..Mesti ramai yg dtg nk buat   
    baju dkt qila~

2. Lepas tu tukar pula~ tgok cikgu ajar dkt dpn..mcm best je..klu slh boleh rotan~ hehehe
Qila la cikgu yg bakal dera anak murid~

3. Ha..ni lagi best~ dok naik flight g blik kampung~ tgok pilot tu hensem sgt~ yg bestnya dia
blh bawa kapal terbang tu~ mesti best kn..nk g mn2 pn blh~

Waktu remaja~

1. Qila suka shopping~ so qila pasang angan2~ klu la shopping mall ni qila punya~
kn best~ msti hari2 bawa blik baju 1~

2. Qila suka jalan2~ so dri keci nk jadi pilot trun nk jadi pramugari~
tgok bju dia cntik~msti qila pramugari yg paling cute~ x ckup tnggi la..


Waktu umur 24~

1. Qila nak kawen~ lps kawen dok rmh~ buat blog je 24hr~ x nk g keje~
boleh x?

2. Qila nk g around the world~ Nak g Jepun~ bestnye klu dpt g sn~
honeymoon pn ok juga kn~hehehe


Sekian saja angan-angan qila~ Idea ini datang dari perbincangan kak emi~ , kak fiza~ n kak ira~
Thankz ya~


9 comments:

bungaoren said...

hehehe.. best jugak tak.. akak budget tak nak keja fulltime.. nak buat keje dari rumah.. plus layan blog 4 jam sehari.. layan parttimer keje 4jam sehari.. lain2 tu.. lepak tengok tv.. heheheh cari idea..

aqilah said...

wah~ angan2 kak emi~ kn best klu jadi kenyataan kn

peah @ peps said...

hahaha..suker part yg nak jadi owner shopping mall itu...

My New Entry: Port Dickson Cap Ibu Dan Anak

aqilah said...

aah kn..best sgt2..ad baju2 latest~ qila la yg akn rasmikn dlu~

suzie rahman said...

nk ikot g honeymoon kt jepun leh x? lilili--

aqilah said...

hehehe~ jom2

Aizuddin Hanis said...

kawen dok rumah...xbestlah...nanti minda xberkembang~`

peah @ peps said...

k.fiza tu cik peah ke...hahaha..dulu i nak jadi 'SPY'

New Entry: Money And I
New Entry: Edaran Eighteenth Annual General Meeting Snapshots

aqilah said...

hahaha~ peah=k.fiza..same person~ wooww..spy hebat tu~