Support Me!

Sunday, January 16, 2011

The adventure moment at Broga Hill~














Welcome to Broga Hill.Akhirnya sampai juga menuju ke sini...Tepat jam pukul 5.15am dari desa pandan. (kononnya pukul 4..haha..masing2 tido..)..Dalam pukul 6am mula m'daki dengan d'temani torchlight~
Memang gelap..x nampak jalan.Masing-masing macam orang buta..tapi best sangat2 bila sampai ke kemuncaknya.Memang m'cabar sikit dekat qila.Almaklumlah selalu memanjakan diri je tau..but hari tu x ad manja2..suma kena redah..nak x nak kena juga kuatkan diri harung bukit2 yang m'cabar dan licin tu.
Alhamdulillah semuanya selamat.Insyaallah ada masa qila nak pergi lagi..
(Sakit kaki sudah..jalan pun x betul dah masuk office)...



7 comments:

imz said...

cantiknya view dia...mesti nyaman kan

aqilah said...

memang nyaman sangat2~bila sampai ke kemuncak broga hill~

absolutely emy said...

sama plak style posing kita.. ceh..!

aqilah said...

hahaha..posing x hengat~

ben said...

beshnyer...
ramai btl g broga hill..
ble la sy nk pegi??
hu3..;0

KaSoT PuTeH said...

ade map x nk ke broga hill.. teringin nk p nk bergmbr kt ctu tp xtau tmpt. (^_^)

aqilah said...

cari google map~dkt area Semenyih~