Support Me!

Sunday, January 23, 2011

Gara-gara demam~

Gara-gara melengah-lengahkan tempoh untuk b'jumpa Mr Doc suhu badan meningkat mendadak,badan lemah,tak ada selera makan dan tido pun tak lena.Memang tak sedap badan langsung.. Sampai keesokan pagi tu my mum paksa juga pergi berjumpa Mr Doc.Plan asalnya nak tunggu my dad balik juga (dalam nada merajuk juga la..dah la anak demam,tak kan la keje still no 1)...Geram tapi kena pergi juga d'sebabkan suhu badan makin meningkat dan d'sebabkan my mum siap panggil kawan dia bawa qila pergi doktor..Segan la kalau cakap tak nak..Memang betul la pergi doktor siap kena suntik terus..huhuhuhu... agak panas tahap apa entah..rasa rebus telur pun sedap kot..Dah kuar ada hadiah lagi doktor bagi..apa lagi..Sudah semestinya bekalan ubat-ubat yang banyak juga la mau d'telan..Nasib baik qila tak ada masalah menelan ubat..Thank you doktor...(dalam hati..tak nak jumpa kau lagi..)..huhuhu



Dah telan ubat sudah semestinya kena tido.Sampai kemalam qila tido tanpa sedarkan diri.. Memang  power betul la.Sampai laptop pun tak d'sentuh..pecah record juga la...janji qila dah ok sekarang..
Alhamdulillah...

*Kesimpulan:~ bagi korang yang rasa tak sedap badan tu jangan la cakap ok..mesti ada tak kena tu..Sebelum melarat baik korang berjumpa dengan doktor dengan segera..Hensem tu doktor~memang terus baik la..Confirm qila cakap...:-)

5 comments:

Cik Tqah said...

jangan lupe mam ubat tuh..semoga cepat sembuhh

aqilah said...

I will~

absolutely emy said...

Semoga cepat sembuh the power puff girl.. :)

aqilah said...

hehehe~i will

::ienafazlyna:: said...

erh gile byk ubat ko Qila...