Support Me!

Thursday, January 20, 2011

Buaya oh Buaya~





Semalam qila tengok Majalah 3.Ada isu pasal buaya tembaga yang terdampar di tebing-tebing sungai.
Paling banyak kes dekat Port Dickson .Sungai Linggi~Memang tempat tumpuan tu. Qila pun pernah b'mandi- manda di sana.Siap buat BBQ lagi..huhuhu..Lepas tu lagi satu kes dekat Teluk Cempedak tempat qila lepak bersama kawan-kawan masa training dulu.Memang tempat-tempat "hot" tu..  Tak sangka tempat-tempat "hot" tu la sebenarnya berbahaya.Nasib baik la dia tak muncul masa qila dan kawan-kawan lepak.Kalau tak mesti dah masuk paper~huhuhu..

Kesimpulan:Berhati-hatilah.Dekat mana-mana pun sekarang tak selamat dah nak pergi. Dekat shopping mall pun bukan selamat.Buaya darat banyak tau..tu pun d'kategorikan buaya juga kan..
Seramnya~

4 comments:

absolutely emy said...

Jangan dilupa buaya darat tepi kolam memancing yang kita jumpa hari tu.. pandai betul buaya itu memancing yer.. keh..keh..keh..

atie said...

lawakla statment buaya darat tu~`kiki

aqilah said...

hahahaha~ap da taktik pancing itu..

Amirudin said...

boya darat lg bahaya dr boya yg dok dalam ayer tuhh..mcm2 taktik leh guna.hahahahahaha