Support Me!

Tuesday, January 25, 2011

Nape tak update blog?

Soalan yang membuatkan hati qila b'kobar-kobar ingin update blog~tapi bukan hari ni sebab qila perlu dapatkan source yang best dan cool untuk semua pembaca especially blogger-blogger yang sudah register nuffnang~Qila tau mesti satu persoalan kalau tak update blog..buat apa nak tengok dia punya blog kan..
So..biar jelah..Kalau dia update baru pergi..Betul ke??Cian dekat orang yang tak update blog tu.. Mesti dia ada sebab-sebab @ alasan-alasan yang tertentu...Maybe dia bz kot..Maybe dia tak sihat kot..Maybe dia balik kampung kot..Mana kita nak tau kan..Qila tak update blog hari tu pun ad sebab..Salah satunya.. dah makan ubat sudah semestinya tido~ubat tu kan mengantuk..So sebagai blogger apa kata kita sampaikan pesanan dekat dia macam hamba Allah sorang ni sampaikan pesanan dekat qila.."Nape tak update blog...Are you ok?Miss your entry..."Mesti diorang cepat-cepat update blog..Betul x?..Kalau tak percaya cubalah...Ok itu jelah qila nak bebelkan..Esok qila akan lebih rajin untuk update entry2 baru untuk korang pembaca yang setia tu..Love u all~mmmmuuuuaaaaaahhhhhh~

6 comments:

sabree hussin said...

Blogging sebab nuffnang ni penat

aqilah said...

betul2~

shida saje said...

jgn blogging sbb nuffng plus trafik..sshla gini,jus ikut kmmpuan kita dan happy2 blogging itu da ckup ;)

aqilah said...

tu la psl~ikut pada kemampuan..

Nurnaima said...

lama tak ngomen.hai cik qila.bila mau crita2 ni??

aqilah said...

nanti ada masa~