Support Me!

Sunday, January 30, 2011

Dunkin Donuts for today~



After meeting with kak Zaida~ we all decide nak makan donut.. Ada homework yang perlu
buat.Dah la cuti esok sampai Ahad..Sempat ke nak siap.Bos nak hari Isnin.?
Emmm...so qila decide hantar email dekat semua orang update sendiri dekat rumah
So pagi-pagi Isnin combine~tapi bila ku pikir mesti diorang tak buka email kan dekat rumah..
So berserah jelah kot...To kak emi: Kalau dengar luahan hati ini.. tolong la datang awal
Isnin ni..Not 9.00 o'clock or 10.00 o'clock~

Eh..kesimpulannya..tu la pasal kitaorang beli dunkin donuts ni..sebab tak tau apa yang akan
berlaku Isnin ni...

*Note: qila pun tak tau apa yang sebenarnya qila nak cite~tak faham...

1 comment:

A.D.A.M. said...

suka lagi big apple.. :)